italia al dente

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mailadres Afdrukken PDF

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mail aan  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Foto's van voorgaande edities: klik hier.

In maart 2015 geen ITALIA AL DENTE !!

Hè, wat jammer, zult u zeggen. Ja, dat vinden wij ook, en toch denken we dat het nodig is. Niet omdat de beurs geen bezoekers meer zou trekken. Integendeel. Wij zijn heel blij met de stijgende waardering die de beurs sinds 2006 heeft gekregen. Ieder jaar konden wij weer mooie en leuke workshops neerzetten en kon u als bezoeker de lekkerste producten bij onze deelnemers proeven en kopen. Maar na zeven jaar  een succesvolle beurs in Loods 6 te hebben gedraaid, denken wij dat het tijd is voor bezinning op het concept ervan. En dat heeft tijd nodig. Daarom hebben we besloten de editie die normaliter in maart plaatsvindt voor 2013 over te slaan.
 
Wat we dan willen veranderen? Geen idee, dat gaan we nu onderzoeken. En daar kunnen we uw hulp uitstekend bij gebruiken. U bent immers degene voor wie we dit culinaire event in de eerste plaats hebben bedacht. Heeft u in de loop der jaren proeverijen, producten, mensen of andere zaken gemist op Italia al Dente? Of heeft u andere suggesties voor het verbeteren van de beurs? Mail het ons en we nemen het beslist mee in onze overwegingen.
 
We hebben nog geen nieuwe datum gepland, maar zullen u via onze Nieuwsbrief op de hoogte houden. Ontvangt u deze nog niet, maar wilt u dat wel? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van 'Nieuwsbrief', zodat wij u kunnen informeren over een volgende Italia al Dente en de andere Italiaanse activiteiten van Italent. Ook voor afmelding kunt u gebruik maken van bovenstaand e-mailadres.
 
 
Wij zien u graag terug op een volgend evenement!
 
Heleen Schreuder - Italent
Initiatiefnemer en organisator Italia al Dente
 

------------------------------------------------------------------

Italia al Dente 2010 - Een film van Jasper van den Brink

Italia al Dente 2008- Een film van Hans Hijmering

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner