Beste creditcards voor september 2020

De beste creditcards voor geldteruggave, reizen en saldooverboekingen – plus onze topkeuzes voor studenten, Amazon- en Whole Foods-shoppers en Apple Pay-enthousiastelingen.

 

Creditcards kunnen zowel een uitkomst als een duivels hulpmiddel zijn. Gewetensvol gebruikt – wat betekent dat het saldo elke maand onmiddellijk volledig wordt betaald – ze zijn een efficiënte en gemakkelijke manier om dingen te betalen, geld terug te verdienen en beloningen te verdienen en een kredietscore en geschiedenis op te bouwen. Maar gevaren zijn er in overvloed. En een creditcardgebruiker die te veel uitgeeft, rekeningen te laat betaalt of verstrikt raakt in hoge rentetarieven en vergoedingen, kan snel in een met drijfzand gevulde sloot van schulden terechtkomen. aanvraag mastercard kan heel eenvoudig.


 

Natuurlijk zijn niet alle creditcards gelijk gemaakt. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde soorten transacties, maar zeker niet voor andere. U wilt bijvoorbeeld geen saldo overboeken naar een beloningscreditcard met een hoog jaarlijks percentage. En voor bepaalde manoeuvres is misschien wat wiskunde nodig. Voorbeeld: een saldo-overdrachtskaart met een APR van 0% is misschien niet altijd de beste voor u. kredietkaart aanvragen kan ook online.