Top 5 redenen waarom gemeenten betalingen in cryptocurrency zouden moeten accepteren

Er is veel geroezemoes in de financiële wereld over cryptocurrencies. Volgens Forbes beginnen sommige grote spelers, zoals Microsoft en Apple, na te denken over het diversifiëren van hun portefeuilles met crypto’s, en zelfs sommige gangbare ‘normen’, zoals nationale en lokale overheden, beginnen dit op te merken.

 

De timing is juist om deze groeiende interesse in cryptocurrency te onderzoeken vanwege het simpele feit dat degenen die vroeg beginnen met een positieve groeitrend, het meeste zullen winnen.

 

De Federal Reserve heeft veel geld gedrukt om de economische gevolgen van COVID-19 (tot dusver $ 6 biljoen) op te vangen. Dit inflatiepeil in zo’n korte tijd is onhoudbaar. aandeel tesla advies is goed.

 

Aangezien staten en lokale overheden niet de mogelijkheid hebben om fiatgeld te drukken, is het alleen maar logisch dat deze instellingen beginnen met het diversifiëren van hun portefeuilles om hun posities te beschermen.

 

Hier zijn de vijf belangrijkste redenen waarom lokale overheden zouden moeten beginnen met het onderzoeken van de cryptocurrency-markt en overwegen om inwoners toe te staan ​​hun belastingen en energierekeningen in cryptocurrency te betalen:

 

 

Dekken tegen inflatie

Inflatie wordt simpelweg gedefinieerd als het drukken van geld. Er zijn geen belemmeringen voor het vermogen van de Federal Reserve om geld uit het niets te drukken. Cryptocurrencies daarentegen zijn een eindig goed. Er zijn bijvoorbeeld 21 miljoen Bitcoins, en dat zullen er nooit meer zijn. hoeveel euro is 1 bitcoin waard?

 

Door activa in beperkte hoeveelheden te definiëren en de activa te ondersteunen met bewijs van werk, hebben cryptocurrencies zichzelf in een sleutelpositie van kracht geplaatst in tegenstelling tot fiatvaluta, die fluctueert naar de grillen van de Federal Reserve.

 

Hoewel de fiatgeldhoeveelheid zeker zal blijven groeien en dus de dollar zal verzwakken, beginnen crypto’s investeerders van alle niveaus aan te trekken die hun rijkdom willen behouden.

 

Solide groeipotentieel

Heb je ooit naar je bankrekening gekeken en je afgevraagd: “Waarom verdien ik geen rente?” In de jaren tachtig was het mogelijk om een ​​rentedragende spaarrekening te openen die je een behoorlijk rendement opleverde. Vandaag heb je het geluk er een te vinden met een APR van 2%. Hier is daarentegen een uitsplitsing van de winsten van dit jaar uit enkele van de belangrijkste cryptocurrencies vanaf 3 november 2020:

 

Bitcoin (BTC) + 86,85%

Ethereum (ETH) + 191,68%

Chainlink (LINK) + 446,13%

Theta (THETA) + 548,48%

Hoewel dit groeiniveau niet jaar na jaar mag worden verwacht, kunnen beleggers er waarschijnlijk op rekenen dat deze tokens tot 2021 bullish zullen blijven.

 

Afgedekte levering

Vanwege de aard van blockchain, hebben cryptocurrencies bepalingen – uiteengezet in hun broncodes – die vereisen dat ze een beperkte en eindige voorraad hebben. Dit is de antithese van fiatvaluta.

 

De cryptomarkt creëert een gedecentraliseerd financieel systeem of ‘DeFi’ dat de controle over de waarde van de valuta verwijdert van een niet-geselecteerd bestuur (de Fed) en waardoor de valuta zijn waarde kan bepalen op basis van investeerders. Het publiek wordt hier bewust van en wendt zich tot DeFi als een middel om hun bezittingen te beschermen tegen onverklaarbaar inflatoir beleid.

 

Landen verplaatsen hun valuta naar blockchain

De lijst met landen die overstappen op cryptocurrencies is verbluffend snel. Australië evolueert naar blockchain-oplossingen voor de regelgeving en normen van het land: vaardigheden, bekwaamheid en innovatie; en internationale investeringen en samenwerking tegen 2025. De centrale bank van Canada werkt actief aan de uitrol van een nieuwe digitale valuta. De VS, het VK en de EU onderzoeken een digitale valuta. Veel grote centrale banken hebben serieuze stappen gezet in de richting van acceptatie van cryptocurrency. China heeft een digitale yuan ontwikkeld en letterlijk $ 1,5 miljoen (USD) laten vallen op 50.000 inwoners van Shenzhen als een testrun voorafgaand aan een volledige uitrol van de digitale yuan. Gezien het enorme aantal landen dat op weg is naar adoptie, kan alleen worden aangenomen dat we aan de vooravond staan ​​van een volledige herziening van de wereldwijde financiële systemen.

 

De vraag van consumenten naar cryptocurrency zal alleen maar toenemen

Terwijl landen proberen uit de COVID-19-pandemie te komen, schiet de schuldquote omhoog. (In 2017 bereikten de VS een schuld van 104% ten opzichte van het bbp). Opvallende consumenten zijn zich bewust van deze trends omdat ze het vertrouwen in de valuta van de centrale bank blijven verliezen. Als een klant zijn energierekening in Bitcoin Cash (BCH) wil betalen, waarom zou hij dat dan niet mogen doen? Veel staten hebben dit opkomende consumentensentiment opgemerkt en zijn op weg om cryptocurrencies voor betaling te accepteren. In onze steeds mondialer wordende economie zijn staten en gemeenten gepositioneerd om voorop te lopen met efficiëntere vormen van uitwisseling.

 

Nu bedrijven failliet gaan als gevolg van door de overheid opgelegde sluitingen om de verspreiding van COVID-19 te vertragen, moeten gemeenten kijken naar andere vormen van inkomsten en uitwisseling. En naarmate hun belastinggrondslag krimpt, wordt het politiek minder palatab.le om de belastingen en nutsvoorzieningen te verhogen.

 

Lokale politieke instanties kunnen stappen zetten in de richting van acceptatie van cryptocurrency die hun economieën zullen versterken, meer liquiditeit zullen brengen en inkomenskloven kunnen opvullen dankzij COVID-19, dat zichzelf in de nabije toekomst als nummer één zal presenteren